Dom > O Plaux > Naša usluga
Naša usluga
Kontaktiraj nas

ADRESA: 3 # Fabrika, br. 3232, BeiMen drumska, High-tech razvojna zona, Kunshan

MOBILE: +8615190172576
+8615995653911
+8613382151102

TELEFON: + 86-512-57711102

E-MAIL: sales@plasmause.com

Naša usluga

Pre-prodaju usluga

1、product savjetovanje

Kroz različite komunikacijske kanale, razumijevanje kupca materijala, procesa i proizvodnje, u kombinaciji s postojećim slučajem, dati prijedlog.

2、free uzorci testa

U našem laboratoriju aplikacija, možemo riješiti svoje uzorke za sebe ili zajedno s vama. Tada željeni efekti ovjeren i dokumentirano. U međuvremenu, dobit ćete praktične obuke u korištenju naših plazma uređaja. Tako možete znati kako se lako oni se rješavaju sami. Obično je besplatna.

Napravio 3、Tailor

Prema zahtjevu kupca, možemo napraviti sveobuhvatan tehničke razmjene, pravovremeno osigurati specifikacije proizvoda, karakteristikama procesa i druge informacije. Aktivno surađuju s kupcima potvrditi rješenje.

Prodaje usluga

1、installation i puštanje u rad usluge

Prema potrebama kupaca, možemo pružiti montažu i puštanje u rad usluge.

2、on stranica

Prema zahtjevu kupca, pružamo odgovarajuće instalacije i upute za održavanje, više ćemo trenirati operatera i održavanja osoblje znati detalje o performansi proizvoda i održavanje stroja.

3、Parameter Optimizacija

Prema zahtjevu kupca, da pomognemo gosti optimizirati parametre procesa profesionalnog znanja i industrije iskustvom.

Usluge nakon prodaje

1、maintenance

Nudimo neograničene usluge održavanja, popravka i rezervnih dijelova.

Posjetite 2、regular

Prema karakteristikama različitih kupaca, mi će redovito nazovite ili posjetite, razumjeti radni status opreme.

3、product nadogradnja

Da pomognemo klijentima transformirati i nadogradnje opreme u skladu s zahtjevima za novu proizvodnju ili procese i stvoriti veću vrijednost.

Osiguravajući pouzdanost naše opreme plazma je naš prioritet broj jedan. U tu svrhu, pokušavamo držati sve važne rezervnih dijelova. Kada bi naše opreme za rad, podržavat ćemo vas putem telefona, e-mail, održavanje na daljinu ili unutar prostorije. 24-satna telefonska, 48 sati pružiti rješenja. Bi se to što prije riješiti problem.Copyright © Kunshan Plaux Electronics Technology Co, Ltd Sva prava pridržana.