Dom > O Plaux > Naša fabrika
Naša fabrika
Kontaktiraj nas

ADRESA: 3 # Fabrika, br. 3232, BeiMen drumska, High-tech razvojna zona, Kunshan

MOBILE: +8615190172576
+8615995653911
+8613382151102

TELEFON: + 86-512-57711102

E-MAIL: sales@plasmause.com

Naša fabrika

Kunshan Plaux elektronika tehnologija Co, Ltd. je osnovana 2010. godine, istraživanje i razvoj plazme tehnologije, proizvodnja, prodaja i marketing u jednoj od visoko tehnoloških kompanija. Kao profesionalna kompanija za rešenje aplikacija površinske obrade plazma, Plaux je posvećen integraciji tehnologije plazme, automatizacije i veštačke inteligencije i drugih elemenata, fokusirajući se na iskustvo i interakciju kupaca, i aktivno učestvuje u naprednim istraživanjima i procesima razvoja, obrade i inovacija procesa proizvodnje.

our company.jpg

Naša kompanija je osnovala grupa veterana u industriji koji su se dugo angažovali u istraživanju aplikacija u plazmi, proizvodnji i prodaji opreme. Osnovna tehnologija dolazi iz Njemačke. Istovremeno, u potpunosti se oslanja na naprednu tehnologiju Evrope i Sjedinjenih Država i integriše resurse prednosti različitih industrija kroz saradnju sa poznatim domaćim i stranim istraživačkim i razvojnim institucijama kako bi proizveli višekorisnički niskotlačni sistem visokih performansi sistemi za obradu površine plazme, oprema za čišćenje plazme atmosferskog pritiska i tretmani za Corona i tako dalje. Primjene u oblasti vazduhoplovstva, elektronike, optoelektronike, automobila, plastike, tekstila, bioloških, medicinskih, hemijskih, dnevnih potreba i kućnih aparata i drugih industrija.

equipment of plasma.jpg

Od svog osnivanja, naša kompanija je obezbedila raznovrsnu opremu i rešenja za plazmu za mnoge poznate kompanije, univerzitete i istraživačke institute kao što su TE, HUAWEI, Amphenol, SUMITOMO, SUNNY, BYD i WLCSP i fokusirala se na razvoj novog materijala za budućnost Tržišna primena tehnologije koja korisnicima omogućava razvijanje uzbudljivih novih tehnologija!


Sistem za tretman površina plazme sa niskim pritiskom, oprema za čišćenje plazma atmosferskog pritiska, korona tretmani itd.

Primene u oblasti vazduhoplovstva, elektronike, optoelektronike, automobila, plastike, tekstila, bioloških, medicinskih, hemijskih, dnevnih potreba i kućnih aparata i drugih industrija.

application.jpg

Copyright © Kunshan Plaux Electronics Technology Co, Ltd Sva prava pridržana.